26 oct 2014

M.A.Lareo Ost.-A.F. 8 - 1

Partido cómodo o desputado hoxe no campo de Samil ás 14 horas cunha temperatura máis propia do mes de xuño. O rival inquedou algo despois de recibir o primeiro tanto, tamén grazas ao que vén sendo a tónica desta temporada, a gran porcentaxe de oportunidades erradas. A primeira parte rematou cun catro a cero, grazas a tres goles case seguidos antes do tempo de lecer. Na segunda parte os rivais levados polo corazón fóronse arriba e acadaron un gol que só serviu para maquillar o resultado. Os Atléticos impuxeron o seu xogo e sen présa pero sen pausa foron creando oportunidades e acadando os catro goles restantes que deixarían o abultado resultado final de 8 a 1. Goles de: Lareo 3, Álex, Fran, Viñas, Samuel e Jesús.
Imaxe do goleador da xornada, M.A.Lareo, no partido da pasada Champions League.